Fotograf:Dansukker
Sitronmousseterte med kiwi inneholder 262 Kalorier, 21 g Karbo, 8 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr Sitronmousseterte med kiwi har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Sett stekeovnen på 175 °C.
2. Begynn med bunnen. Riv marsipanen, og bland eggene i.
3. Fordel massen i en springform (ca. 25 cm i diameter).
4. Stek midt i ovnen i ca. 20 min. Avkjøl.
5. Lag fyllet. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann.
6. Skill eggehvitene fra plommene. Pisk plommene med flormelis.
7. Pisk hvitene stive.
8. Pisk fløten stiv.
9. Skyll og riv skallet på sitronene. Press saften ut.
10. Klem vannet ut av gelatinen, og varm den med sitronsaften i en kasserolle. La blandingen avkjøles litt.
11. Hell sitronblandingen ned i eggemassen under omrøring.
12. Bland inn sitronskallet og kvarken.
13. Rør inn fløtekremen og til slutt eggehvitene.
14. Hell massen på marsipanbunnen, og la den stå kaldt i minst 3 timer før servering.
15. Pynt med skrelt kiwi i skiver. Kiwiene kan byttes ut med andre av sesongens frukter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26703)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-12-11
Oppdatert dato:2018-02-20