Fotograf:
Kylling.no
Marsipanterte med eggekrem og frukt inneholder
372 Kalorier,
38 g Karbo,
9 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Marsipanterte med eggekrem og frukt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marsipanterte med eggekrem og frukt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2973 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Marsipanterte med eggekrem og frukt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 371.55 | 5 797.67 | 724.71 | Kcal |
Protein | 8.74 | 136.38 | 17.05 | gram |
Karbohydrat | 38.20 | 596.07 | 74.51 | gram |
Kostfiber | 2.57 | 40.10 | 5.01 | gram |
Fett | 19.85 | 309.74 | 38.72 | gram |
Mettet fett | 2.20 | 34.33 | 4.29 | gram |
Salt | 0.05 | 0.85 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.08 | Kr 63.66 | Kr 7.96 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 560 totalt | 1 560 pr porsj | 195 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Kle en rettkantet paiform med bakepapir i bunnen. Trykk ut marsipanmassen i bunnen og oppover sidene. Stek ved 160 °C i 20-30 minutter. Avkjøl litt, ta terten ut av formen, fjern papiret og anrett på fat.
Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne fra bunnen. Trekk kjelen til side når det tykner raskere enn du rekker å røre jevnt, ellers kan kremen "sprekke". Sett kjelen tilbake på platen for å tykne videre til passe konsistens. Avkjøl i kaldt vann.
Fyll helt avkjølt terte med eggekrem og pynt med ulike frukter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968530)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift