Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 341,98 | 3 549,34 | Kcal | |
Protein | 3,98 | 41,31 | gram | 4,65 |
Karbohydrat | 44,99 | 466,94 | gram | 52,62 |
Kostfiber | 1,41 | 14,63 | gram | 0,82 |
Fett | 15,92 | 165,23 | gram | 41,89 |
Mettet fett | 9,60 | 99,64 | gram | |
Salt | 0,70 | 7,22 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,65 | Kr 48,26 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 038 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 435,92 | Kj | 16,5% |
Kalorier | 343,38 | Kcal | 17,2% |
Protein | 3,98 | gram | 8,0% |
Fett | 15,92 | gram | 22,7% |
Mettede fettsyrer | 9,60 | gram | 48,0% |
Transumettede fettsyrer | 0,30 | gram | 1,2% |
Enumettede fettsyrer | 4,03 | gram | 13,4% |
Flerumettede fettsyrer | 0,73 | gram | 5,2% |
Kolesterol | 68,14 | mg | 22,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 4,1% |
Omega 6 fettsyrer | 0,61 | gram | 24,3% |
Karbohydrater totalt | 45,07 | gram | 15,0% |
Stivelse | 10,14 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,41 | gram | 4,7% |
Mono/disakkarider | 34,73 | gram | 38,6% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 670,88 | mcg | N/A |
Retinol | 126,27 | mcg | 15,8% |
Vitamin_A | 182,02 | RAE | 22,8% |
Vitamin_D | 1,71 | mcg | 17,1% |
Vitamin_E | 1,24 | mg | 13,8% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,2% |
Vitamin_B2 | 0,08 | mg | 5,9% |
Niacin | 0,39 | mg | 2,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,2% |
B9 Folat | 14,14 | mcg | 4,7% |
Vitamin_B12 | 0,17 | mcg | 8,6% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,29 | mg | 3,1% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 46,53 | mg | 5,8% |
Jern | 1,07 | mg | 10,7% |
Natrium | 278,33 | mg | 12,1% |
Beregnet salt av Natrium | 0,70 | gram | 13,9% |
Kalium | 152,30 | mg | 4,6% |
Magnesium | 20,05 | mg | 6,7% |
Sink | 0,56 | mg | 6,2% |
Selen | 3,51 | mcg | 6,4% |
Kopper | 0,14 | mg | 16,0% |
Fosfor | 205,37 | mg | 34,2% |
Jod | 8,12 | mcg | 5,4% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.