Fotograf:Dansukker Nydelig kake som passer til selskaper og for eksempel halloween
Oppskriften inneholder 344 Kalorier, 45 g Karbo, 4 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 175 °C.
Visp smør og de to sukkertypene porøst. Tilsett ett egg om gangen mens du visper.
Smelt sjokoladen over vannbad, og sett den til side for å avkjøles.
Riv gresskaret og bland det inn i smørblandingen. Vend inn den smeltede sjokoladen.
Bland hvetemel, bakepulver og kanel, og vend dette inn i røren.
Smør en kakeform og hell i røren. Jevn ut overflaten med en slikkepott.
Stekes i nedre del av ovnen i ca. 45 minutter. Ta ut av ovnen, og la avkjøles i ca. 10 minutter. Hvelv kaken over på en rist, og la den avkjøles videre. Legg over et håndkle.
Lag glasuren ved å blande melis og ferskpresset appelsinsaft. Pynt kaken når den er helt kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34396)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake Innlagt dato:2018-10-28
Oppdatert dato:2020-05-22