Sjokolade- og gresskarkake



Sjokolade- og gresskarkake oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Nydelig kake som passer til selskaper og for eksempel halloween

Oppskriften inneholder 344 Kalorier, 45 g Karbo, 4 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokolade- og gresskarkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2253 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grromtemperert smør
1,5dlDansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1dlDansukker Sukker
2stkegg
100grsjokolade
200grrevet butternutgresskar
2,5dlhvetemel
3tsbakepulver
2tskanel

Glasur

2dlDansukker Melis
1ssferskpresset appelsinsaft
revet appelsinskall




Kalorier og næringsinnhold i Sjokolade- og gresskarkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier344.143 571.76446.47Kcal
Protein4.1442.975.37gram
Karbohydrat44.99466.9458.37gram
Kostfiber2.0821.592.70gram
Fett15.94165.4420.68gram
Mettet fett9.4798.2912.29gram
Salt0.707.210.90gram
Pris på oppskriftenKr 4.65Kr 48.26Kr 6.03.-
Hele oppskriften veier1 038 totalt1 038 pr porsj130 pr stk gram
Energiprosent fra karbo52,29 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Sett ovnen på 175 °C.
Visp smør og de to sukkertypene porøst. Tilsett ett egg om gangen mens du visper.
Smelt sjokoladen over vannbad, og sett den til side for å avkjøles.
Riv gresskaret og bland det inn i smørblandingen. Vend inn den smeltede sjokoladen.
Bland hvetemel, bakepulver og kanel, og vend dette inn i røren.
Smør en kakeform og hell i røren. Jevn ut overflaten med en slikkepott.
Stekes i nedre del av ovnen i ca. 45 minutter. Ta ut av ovnen, og la avkjøles i ca. 10 minutter. Hvelv kaken over på en rist, og la den avkjøles videre. Legg over et håndkle.
Lag glasuren ved å blande melis og ferskpresset appelsinsaft. Pynt kaken når den er helt kald.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 34396)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Innlagt dato:2018-10-28
Oppdatert dato:2020-05-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokolade- og gresskarkake.Sjokolade- og gresskarkake.
Denne retten har 344,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.