Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 135,06 | 546,05 | Kcal | |
Protein | 7,92 | 32,02 | gram | 23,45 |
Karbohydrat | 10,80 | 43,66 | gram | 31,98 |
Kostfiber | 0,03 | 0,12 | gram | 0,04 |
Fett | 5,77 | 23,33 | gram | 38,44 |
Alkohol | 6,06 | |||
Mettet fett | 3,27 | 13,22 | gram | |
Salt | 0,67 | 2,73 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 10,63 | Kr 42,98 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 617 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 565,74 | Kj | 6,5% |
Kalorier | 135,10 | Kcal | 6,8% |
Protein | 7,92 | gram | 15,8% |
Fett | 5,77 | gram | 8,2% |
Mettede fettsyrer | 3,27 | gram | 16,4% |
Transumettede fettsyrer | 0,14 | gram | 0,6% |
Enumettede fettsyrer | 1,51 | gram | 5,0% |
Flerumettede fettsyrer | 0,35 | gram | 2,5% |
Kolesterol | 33,70 | mg | 11,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,07 | gram | 2,9% |
Omega 6 fettsyrer | 0,15 | gram | 6,0% |
Karbohydrater totalt | 10,80 | gram | 3,6% |
Stivelse | 10,43 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,03 | gram | 0,1% |
Mono/disakkarider | 0,38 | gram | 0,4% |
Laktose (melkesukker) | 0,18 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 1,17 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,47 | % | N/A |
Beta_karoten | 31,67 | mcg | N/A |
Retinol | 51,63 | mcg | 6,5% |
Vitamin_A | 54,63 | RAE | 6,8% |
Vitamin_D | 0,40 | mcg | 4,0% |
Vitamin_E | 0,53 | mg | 5,9% |
Vitamin_B1 | 0,08 | mg | 6,0% |
Vitamin_B2 | 0,12 | mg | 8,7% |
Niacin | 1,28 | mg | 7,5% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,23 | mg | 16,2% |
B9 Folat | 6,62 | mcg | 2,2% |
Vitamin_B12 | 2,75 | mcg | 137,6% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,13 | mg | 0,2% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 40,95 | mg | 5,1% |
Jern | 0,22 | mg | 2,2% |
Natrium | 269,63 | mg | 11,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,67 | gram | 13,5% |
Kalium | 149,44 | mg | 4,5% |
Magnesium | 13,03 | mg | 4,3% |
Sink | 0,35 | mg | 3,9% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,05 | mg | 5,4% |
Fosfor | 10,41 | mg | 1,7% |
Jod | 10,65 | mcg | 7,1% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.