Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 481,47 | 3 117,95 | Kcal | |
Protein | 7,01 | 45,40 | gram | 5,82 |
Karbohydrat | 44,88 | 290,64 | gram | 37,28 |
Kostfiber | 2,27 | 14,70 | gram | 0,94 |
Fett | 29,93 | 193,82 | gram | 55,94 |
Mettet fett | 16,65 | 107,82 | gram | |
Salt | 0,37 | 2,42 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,23 | Kr 27,39 | .- | |
Hele oppskriften veier | 648 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 985,69 | Kj | 22,8% |
Kalorier | 476,41 | Kcal | 23,8% |
Protein | 7,01 | gram | 14,0% |
Fett | 29,93 | gram | 42,8% |
Mettede fettsyrer | 16,65 | gram | 83,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,74 | gram | 3,0% |
Enumettede fettsyrer | 8,50 | gram | 28,3% |
Flerumettede fettsyrer | 1,84 | gram | 13,1% |
Kolesterol | 89,69 | mg | 29,9% |
Omega 3 fettsyrer | 0,13 | gram | 5,4% |
Omega 6 fettsyrer | 1,11 | gram | 44,4% |
Karbohydrater totalt | 43,62 | gram | 14,5% |
Stivelse | 24,62 | gram | N/A |
Kostfiber | 2,27 | gram | 7,6% |
Mono/disakkarider | 19,00 | gram | 21,1% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 149,17 | mcg | N/A |
Retinol | 243,83 | mcg | 30,5% |
Vitamin_A | 256,18 | RAE | 32,0% |
Vitamin_D | 3,30 | mcg | 33,0% |
Vitamin_E | 2,62 | mg | 29,1% |
Vitamin_B1 | 0,12 | mg | 8,9% |
Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 7,3% |
Niacin | 0,64 | mg | 3,8% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,07 | mg | 5,0% |
B9 Folat | 14,38 | mcg | 4,8% |
Vitamin_B12 | 0,14 | mcg | 7,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,72 | mg | 1,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 31,34 | mg | 3,9% |
Jern | 0,81 | mg | 8,1% |
Natrium | 149,47 | mg | 6,5% |
Beregnet salt av Natrium | 0,37 | gram | 7,5% |
Kalium | 135,12 | mg | 4,1% |
Magnesium | 29,17 | mg | 9,7% |
Sink | 0,59 | mg | 6,6% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,13 | mg | 13,9% |
Fosfor | 0,01 | mg | 0,0% |
Jod | 10,94 | mcg | 7,3% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.