Rør smør og melis luftig sammen med den revne marsipanen. Del vaniljestangen og skrap frøene ned i røren. Tilsett melet og rør alt hurtig sammen til en smidig deig. Sett deigen i kjøleskapet en drøy halvtime. Del så deigen i fire deler og trill dem til ruller, ca 2,5 cm i diameter. Surr rullene i plastfolie og legg dem i kjøleskapet til neste dag.
Visp egget og hell råsukkeret på en stor tallerken. Dypp først rullene i det utvispede egget og deretter i råsukker. Skjær rullene i 4-5 mm tykke skiver og legg dem på en plate med bakepapir.
Obs! Ikke for tett, siden deigen flyter litt utover. Stekes midt i ovnen ved 175° i 12-15 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26673)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-12-01
Oppdatert dato:2020-05-26