Fotograf:
Brodogkorn.no
Ingrid Espelids Kakemenn inneholder
355 Kalorier,
57 g Karbo,
8 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Ingrid Espelids Kakemenn har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingrid Espelids Kakemenn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
11012 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingrid Espelids Kakemenn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 355.09 | 3 094.61 | Kcal |
Protein | 8.09 | 70.50 | gram |
Karbohydrat | 56.60 | 493.27 | gram |
Kostfiber | 2.58 | 22.48 | gram |
Fett | 10.13 | 88.28 | gram |
Mettet fett | 6.07 | 52.90 | gram |
Salt | 0.21 | 1.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.44 | Kr 21.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 872 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt og avkjøl smøret. Rør eggehvitene sammen med sukkeret i en bolle og rør inn det smeltede, avkjølte smøret. Rør godt. Tilsett mel og hornsalt og elt deigen til den er jevn og fin. Legg den i en plastpose og legg den i kjøleskapet minst en time.
Ta en del av deigen og kjevle til en 3-4 med mer tykk leiv. Stikk ut kakemenn, kakekoner og andre figurer. Legg kakene på på plate dekket med bakepapir.
Stek kakene ved 100 º C i 20-25 minutter. De skal være hvite og porøse når de er ferdige. Avkjøles på platen.
Mal dem med pensel dyppet i konditorfarge blandet med vann.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 28253)
Tilberedningstid:
45 min + kjøling
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-02-21
Oppdatert dato:2011-02-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift