Fotograf:
Kylling.no
Marvposteier 2 inneholder
416 Kalorier,
32 g Karbo,
9 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Marvposteier 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marvposteier 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,6 poeng fra 8 lesere
Lesere:
24055 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marvposteier 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 416.14 | 3 183.47 | Kcal |
Protein | 8.58 | 65.64 | gram |
Karbohydrat | 31.79 | 243.19 | gram |
Kostfiber | 3.14 | 24.02 | gram |
Fett | 27.24 | 208.39 | gram |
Mettet fett | 11.23 | 85.91 | gram |
Alkohol | 0.46 % | | | |
Salt | 0.29 | 2.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.59 | Kr 35.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 765 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre smør og mel. Rør i eggeplomme og væske. La deigen hvile kaldt. Bland mandler og melis med stivpiskede hviter.
Legg 1/5 av deigen kaldt. Kjevle ut resten og kle formene med deigen. Fyll i mandelmasse.
Kjevle den avkjølte deigen ut og skjær ut smale strimler med bakkelsspore. Legg to strimler i kors over kakene. Stek dem ved 200 C i ca. 20 minutter.
Disse kakene er så tunge av fyll at de lett kan bli råstekte under. Derfor bør de plasseres på nederste rille i stekeovnen slik at de får undervarme.
Avkjøl kakene litt før de tas ut av formene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske kjøkken
(Intern: 8894)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift