Start med å finhakke aprikosene. Bland aprikosbiter og vann i en kasserolle, og kok i 5 minutter. Tilsett syltesukkeret, og kok videre i 2 minutter. Avkjøl. Arbeid sammen ingrediensene til deigen. Legg deigen i en plastpose, og la den hvile i kjøleskapet i 1 time. Rull 32 kuler av en tredjedel av deigen som legges på brett med bakepapir. Flat ut deigkulene, og ha en klatt av fyllet i midten. Resten av deigen sprøytes rundt kanten av kakene. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 7 minutter. Rør ut melisen med litt vann, og smør glasuren på kakene.
Fyll som blir til overs, smaker godt til nybakte scones eller på ristet brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33646)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2018-02-20
Oppdatert dato:2018-02-20