Fotograf:Funksjonell mat Disse småkakene har et hint av sitron, og med melisglasur laget med sitronsaft blir smaken enda friskere. Kakene dekoreres etter sesong og anledning.
Riv skallet av sitronen og press deretter ut saften.
Bland de tørre ingrediensene. Tilsett egg, sitronskall, sitronsaft og mykt smør.
Kna deigen til den blir glatt og myk og legg den så i folie eller i en pose og la den hvile kaldt i ca 30 minutter.
Sett ovnen på 180 grader, og legg bakepapir på to plater.
Kjevle deigen til den blir ca 5 mm tykk. Stikk ut hjerter eller andre ønskede former og plasser dem på platene.
Stek i ca 10 minutter og avkjøl på rist.
Bland Sukrin Melis og litt sitronsaft. Pynt deretter kakene slik du ønsker.
Deigen gir ca 35 stk små hjerter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 33064)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05