Fotograf:
Melk.no
Berlinerkranser 3 inneholder
490 Kalorier,
46 g Karbo,
7 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Berlinerkranser 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Berlinerkranser 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5827 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Berlinerkranser 3 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 490.45 | 3 663.66 | 52.34 | Kcal |
Protein | 6.74 | 50.35 | 0.72 | gram |
Karbohydrat | 45.68 | 341.23 | 4.87 | gram |
Kostfiber | 2.01 | 15.01 | 0.21 | gram |
Fett | 30.75 | 229.70 | 3.28 | gram |
Mettet fett | 18.27 | 136.48 | 1.95 | gram |
Salt | 0.39 | 2.88 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.07 | Kr 22.93 | Kr 0.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 747 totalt | 747 pr porsj | 11 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 70
kaker
Stekeovn 175 oC , ca 10 min, midt i stekeovnen.
Kok eggene i 8 min. Avkjøl og ta ut plommene. Gni ut de kokte plommene og bland inn de rå eggeplommene. Tilsett sukker og visp egg og sukker til en lys og luftig masse. Tilsett hvetemel og mykt smør vekselvis (smøret må ikke smeltes!).
Avkjøl deigen, gjerne til neste dag.
Trill ut tynne pølser og form til små kringler/kranser. Dypp kransene i eggehvite så i perslesukker og legg på bakepairkledt stekebrett. Stek midt i stekeovn i ca 10 min. Avkjøl på rist.
Oppbevar i tett kakeboks.
Tips: Denne deigen er ganske myk. Det er en fordel at det ikke er for varmt der du står og baker ut kakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
HAUKET.NET
(Intern: 1925)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-02
Oppdatert dato:2002-10-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift