Sett stekeovnen på 200 grader.
Smuldre smøret med mel, Fiberfin, bakepulver og vaniljesukker (bruk gjerne en food processor). Tilsett Sukrin og sammenvispet egg. Arbeid deigen raskt sammen.
Trill deigen ut til en lang pølse. Skjær den i små biter, form dem til kuler og sett dem på bakepapir eller direkte på smurt stekeplate. Klem kakene litt ned med gaffel, pensle med eggehvite, dryss på mandler og Sukrin, og stek kakene i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevar kakene i tett boks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 27295)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Diett/allergi:
Div diett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05