Fotograf:
Dr Oetker
Klassiske småkaker inneholder
465 Kalorier,
53 g Karbo,
6 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Klassiske småkaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klassiske småkaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5224 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Klassiske småkaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 464.88 | 4 026.74 | 134.22 | Kcal |
Protein | 6.01 | 52.06 | 1.74 | gram |
Karbohydrat | 53.13 | 460.21 | 15.34 | gram |
Kostfiber | 2.02 | 17.50 | 0.58 | gram |
Fett | 24.92 | 215.85 | 7.20 | gram |
Mettet fett | 15.28 | 132.35 | 4.41 | gram |
Salt | 0.34 | 2.95 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.93 | Kr 25.38 | Kr 0.85 | .- |
Hele oppskriften veier | 866 totalt | 866 pr porsj | 29 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
kaker
Bland mel, sukker, vaniljesukker og hjortetaksalt.
Smuldre smøret i blandingen, og samle deigen med egg. La deigen hvile i minst 30 min. i kjøleskapet.
Kjevle ut deigen, ikke for tynt, og stikk ut kaker med forskjellige former. Man kan også skjære dem med en kniv etter en sjablon.
Legg kakene på en stekeplate med bakepapir og stek dem på 200ºC i ca. 7 min. til de er gyldne og sprø.
Legg kakene til avkjøling på en rist, og pynt dem med sukkerskrift og strøssel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30037)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-23
Oppdatert dato:2012-12-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift