Fotograf:
Dansukker
Julepynt-kaker inneholder
397 Kalorier,
63 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Julepynt-kaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julepynt-kaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Julepynt-kaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 397.19 | 5 240.13 | 34.93 | Kcal |
Protein | 4.57 | 60.29 | 0.40 | gram |
Karbohydrat | 62.96 | 830.63 | 5.54 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 18.34 | 0.12 | gram |
Fett | 13.81 | 182.20 | 1.21 | gram |
Mettet fett | 8.29 | 109.37 | 0.73 | gram |
Salt | 0.40 | 5.25 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.71 | Kr 35.75 | Kr 0.24 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 319 totalt | 1 319 pr porsj | 9 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 150
kaker
Ha det gøy med barna og bak kjempefin julepynt til jul. Dere kan enten bruke pepperkakeformer, eller lage egne mønstre i papir. Når nissene, stjernene og hjertene – eller hva dere har lyst til å lage – er ute av ovnen og avkjølt, kommer det som er aller morsomst: la barna dekorere kakene!
Smelt smør, sukker og sirup. Rør det sammen og la det avkjøles. Rør egget i. Løs opp bakepulveret i litt vann og rør det sammen med de øvrige ingrediensene. Så tilsetter du melet og rører deigen godt sammen. La den stå over natten. Kjevle deigen ut og stans ut figurer. Legg figurene på en stekeplate og stek kakene i ovnen på 200°C i ca. 8 minutter.
Glasur
Bland ingrediensene og ha glasuren over i en plastpose. Klipp av et hjørne og dekorér julepyntkakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 25429)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-01-27
Oppdatert dato:2009-01-27
Lesere:
3390 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift