Fotograf:Dansukker
Nøtte- og karamellkaker inneholder 475 Kalorier, 43 g Karbo, 6 g Protein og 30 g Fett pr 100 gr Nøtte- og karamellkaker har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 190 °C.
Visp sammen smør, melis, vaniljesukker og salt. Tilsett eggehvite og hvetemel, og bland til en smidig deig.
Del deigen i to deler, og rull ut til pølser, ca. 2 cm tykke. Trykk ut pølsene tynt på et bakepapir, og lag en grop midt på i lengderetning der fyllet skal legges. La stå i kjøleskapet mens du lager fyllet.
Smelt alle ingrediensene til fyllet på lav varme i en gryte. Hell blandingen på en silikonmatte eller oljet bakepapir. Avkjøl.
Rull fyllet til to pølser, og legg disse på langs i gropen.
Stek kakene i 8–10 minutter. Ta ut av ovnen, og skjær dem umiddelbart i ruter. Avkjøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35083)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26