Fotograf:Dansukker Karamellkaken er en av favorittene blant småkakene! Blandingen av smør, sukker og sirup gjør karamellkakene herlig seige. Med disse er søndagskaffen fullkommen.
Sett ovnen på 175 °C.
Rør sammen ingrediensene i en skål. Kna til deigen er jevn, og del den i 3 deler.
Rull ut stenger som du legger med litt avstand imellom på en bakepapirkledd plate. Trykk stengene flate og lag mønster med en gaffel.
Stek lengdene midt i ovnen i ca. 14–15 minutter og skjær dem i ruter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35066)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-25
Oppdatert dato:2020-05-25