Arbeid sammen alle ingrediensene til deigen. Legg deigen i en plastpose, og la den hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter. Kjevle ut deigen på melet bakebord til en tykkelse på 2–3 mm. Stikk ut kaker med en form. Legg kakene på plate med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 175 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
Smelt smør/margarin i en kasserolle. Bryt sjokoladen i biter, og ha den i det smeltede smør/margarin. Smelt på svak varme. Avkjøles i en time før sjokoladen vispes kraftig med elektrisk visp. Fordel fyllet på halvparten av kakene. Legg en kake oppå. Bland ingrediensene til glasuren. Pynt kakene. Bruk fantasien!
Tips
Du kan også lage kakene uten fyllet. Stikk et hull i noen av dem, og heng dem som pynt på kvister i en vase.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33632)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2018-02-20
Oppdatert dato:2018-02-20
Lesere: 1059 totalt.