Rør muscovadorørsukker og smør/margarin lett og luftig. Ha i de andre ingrediensene. La hvile i kjøleskap i minst 30 minutter.
Sett ovnen på 200 °C. Del deigen i fire deler som rulles avlanga. Legg på brett med bakepapir. Pensle med egg. Strø over demerarasukkeret. Stek muscovadoskorpene midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Kutt i skrå biter. Reduser ovnsvarmen til 150 °C, og stek muscovadoskorpene i ytterligere 15 minutter. La dem ettertørke i 3–4 timer ved 75 °C, gjerne med ovnsdøren på gløtt.
Muscovadorørsukkeret kan bli litt klumpete, men det er bare ekstra godt med en liten muscovadobit i skorpene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35078)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26