Fotograf:
Mat.no
Serinakaker fra Akershus inneholder
414 Kalorier,
53 g Karbo,
6 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Serinakaker fra Akershus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Serinakaker fra Akershus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Serinakaker fra Akershus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 414.43 | 4 855.59 | Kcal |
Protein | 6.15 | 72.06 | gram |
Karbohydrat | 52.70 | 617.45 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 16.99 | gram |
Fett | 19.57 | 229.29 | gram |
Mettet fett | 4.16 | 48.74 | gram |
Salt | 0.33 | 3.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.57 | Kr 30.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 172 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sikt alt det tørre i en bolle, smuldre i margarinen. Rør inn ett halvvispet egg. Ha alt på bakebordet og kna det sammen til en deig.
Lag små sprekkfrie kuler, dypp dem i det andre sammenvispete egget og sett dem på en plate dekket med bakepapir. Strø på perlesukker og hakkete mandler.
Stek midt i ovnen ved 180 C til de er lys gulbrune og sprø.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13419)
Kategori:
Småkaker
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Lesere:
5795 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift