Appelsin-pickles





Appelsin-pickles inneholder 131 Kalorier, 31 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Appelsin-pickles har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsin-pickles er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
8stkappelsiner
8dlepleeddik
900grsukker
1ssnellik med hoder fjernet
3stkkanelstenger


Annonse



Næringsdeklarasjon for Appelsin-pickles!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130.704 313.10Kcal
Protein0.4815.84gram
Karbohydrat31.251 031.25gram
Kostfiber1.4447.52gram
Fett0.103.30gram
Mettet fett0.010.33gram
Salt0.010.18gram
Pris på oppskriftenKr 3.86Kr 127.38Kroner
Hele oppskriften veier3 300 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og skjær appelsinene i 5 mm tykke skiver. Ha dem i en kjele og dekk knapt med vann. Småkok forsiktig i ca 30 minutter til skallet mykner. Pass på at appelsinene ikke koker til en masse.

Ta opp appelsinene med hulløse.

Tilsett eddik, sukker og krydder i kokevannet og la det boblekoke i 10 minutter. Reduser deretter varmen.

Tilsett appelsinskivene og legg dem i varme, rene glass.

Kok saften til den begynner å tykne. Hell saften i glassene, la nellik følge med, men ikke kanel.

Press ned frukten med en skje slik at det ikke blir luftblærer. Fyll glassene helt fulle og sett på lokk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9473)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Lesere: 3497 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.