Appelsin-pickles inneholder
131 Kalorier,
31 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Appelsin-pickles har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsin-pickles er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Appelsin-pickles!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.70 | 4 313.10 | Kcal |
Protein | 0.48 | 15.84 | gram |
Karbohydrat | 31.25 | 1 031.25 | gram |
Kostfiber | 1.44 | 47.52 | gram |
Fett | 0.10 | 3.30 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.33 | gram |
Salt | 0.01 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.86 | Kr 127.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 300 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Vask og skjær appelsinene i 5 mm tykke skiver. Ha dem i en kjele og dekk knapt med vann. Småkok forsiktig i ca 30 minutter til skallet mykner. Pass på at appelsinene ikke koker til en masse.
Ta opp appelsinene med hulløse.
Tilsett eddik, sukker og krydder i kokevannet og la det boblekoke i 10 minutter. Reduser deretter varmen.
Tilsett appelsinskivene og legg dem i varme, rene glass.
Kok saften til den begynner å tykne. Hell saften i glassene, la nellik følge med, men ikke kanel.
Press ned frukten med en skje slik at det ikke blir luftblærer. Fyll glassene helt fulle og sett på lokk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9473)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Lesere:
3806 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.