Aprikoskake inneholder
222 Kalorier,
28 g Karbo,
2 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Aprikoskake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aprikoskake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5430 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Aprikoskake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 221.68 | 2 132.30 | 177.69 | Kcal |
Protein | 2.27 | 21.83 | 1.82 | gram |
Karbohydrat | 28.44 | 273.56 | 22.80 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 9.62 | 0.80 | gram |
Fett | 10.76 | 103.50 | 8.62 | gram |
Mettet fett | 6.35 | 61.08 | 5.09 | gram |
Salt | 0.52 | 5.00 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.24 | Kr 31.16 | Kr 2.60 | .- |
Hele oppskriften veier | 962 totalt | 962 pr porsj | 80 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Sil aprikosene. Smelt smør direkte i fatet, dryss på sukker og legg i aprikosene med kjernehullet opp.
Pisk egg og sukker til eggedosis, tilsett revet sitronskall.
Smelt smør og avkjøl det. Bland mel og bakepulver og sikt det i eggedosisen, rør det forsiktig inn. Tilsett smør og melk. Hell røren forsiktig over aprikosene så de ikke forskyves.
Stek kaken ved 175 C i ca 45 minutter. Hvelv kaken på rist og legg den over på et kakefat.
Server kaken lunken med vaniljeis i en skål for seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8767)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift