Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Bercysaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Bercysaus



Bercysaus inneholder 158 Kalorier, 5 g Karbo, 2 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Bercysaus har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bercysaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
0,5sssmør
1stkfinhakket vårløk
1,25dltørr hvitvin
1,25dlveloutésaus til fisk (se denne)
2tsfinhakket frisk persille




Næringsdeklarasjon for Bercysaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier158.44220.63Kcal
Protein1.662.31gram
Karbohydrat5.006.96gram
Kostfiber0.861.20gram
Fett11.1415.51gram
Mettet fett4.145.76gram
Alkohol4.26 %
Salt0.110.16gram
Pris på oppskriftenKr 7.60Kr 10.58Kroner
Hele oppskriften veier279 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Smelt smøret i en liten kjele. La vårløken surre i smøret til den er myk, men ikke brun. Tilsett vinen og la det surre over middel sterk varme til væsken er redusert til det halve.

Tilsett den ferdige sausen og varm opp til kokepunktet. Rør ofte. Bland inn persille og server med stekte eller kokte fiskefileter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7309)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 3449 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.