Bercysaus inneholder
159 Kalorier,
5 g Karbo,
2 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Bercysaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bercysaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4084 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bercysaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.54 | 220.77 | Kcal |
Protein | 1.67 | 2.33 | gram |
Karbohydrat | 5.00 | 6.96 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 1.24 | gram |
Fett | 11.14 | 15.51 | gram |
Mettet fett | 4.11 | 5.72 | gram |
Alkohol | 4.26 % | | | |
Salt | 0.11 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.60 | Kr 10.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 279 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,61 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en liten kjele. La vårløken surre i smøret til den er myk, men ikke brun. Tilsett vinen og la det surre over middel sterk varme til væsken er redusert til det halve.
Tilsett den ferdige sausen og varm opp til kokepunktet. Rør ofte. Bland inn persille og server med stekte eller kokte fiskefileter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7309)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.