Bjørnebærblomstens drøm





Bjørnebærblomstens drøm oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Bjørnebærblomstens drøm inneholder 268 Kalorier, 29 g Karbo, 8 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Bjørnebærblomstens drøm har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bjørnebærblomstens drøm er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Sukkerbrød:

5stkegg
150grsukker
150grhvetemel
1tsbakepulver

Mandelbunn:

150grmandler
150grmelis
4stkeggehviter

Bjørnebærfromasj:

3stkegg
1dlsukker
3dlkremfløte
Ca 5,5plate(r)gelatin
225grfrosne bjørnebær


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Bjørnebærblomstens drøm med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier268.384 879.20406.60Kcal
Protein7.74140.7111.73gram
Karbohydrat28.91525.5943.80gram
Kostfiber1.9435.272.94gram
Fett13.10238.1619.85gram
Mettet fett5.1894.177.85gram
Salt0.244.300.36gram
Pris på oppskriftenKr 5.51Kr 100.17Kr 8.35.-
Hele oppskriften veier1 818 totalt1 818 pr porsj152 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.

Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i 30-40 minutter.

Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn bjørnebærene. Bland så inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem.

Del sukkerbrødet i to lag og dynk dem med melk. Legg en sukkerbrødbunn nederst og legg på halvparten av fromasjen. Legg så på mandelbunnen, dynk den og legg på resten av fromasjen. Legg til slutt på den andre delen av sukkerbrødbunnen. Dekk kaken med pisket krem og marsipan. Her har vi farget marsipanen med kakao, mørkest rundt kanten og litt lysere med sjatteringer oppå. Legg på bjørnebærblomstene av marsipan.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 17909)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Lesere: 3825 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bjørnebærblomstens drøm.Bjørnebærblomstens drøm.
Denne retten har 268,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekake med bjørnebærkesam.Sjokoladekake med bjørnebærkesam.
Denne retten har 289,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.