Fotograf:
Kylling.no
Bjørnebærblomstens drøm inneholder
269 Kalorier,
29 g Karbo,
8 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Bjørnebærblomstens drøm har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bjørnebærblomstens drøm er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5159 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bjørnebærblomstens drøm med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 268.73 | 4 885.57 | 407.13 | Kcal |
Protein | 7.75 | 140.90 | 11.74 | gram |
Karbohydrat | 28.91 | 525.59 | 43.80 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 30.72 | 2.56 | gram |
Fett | 13.19 | 239.80 | 19.98 | gram |
Mettet fett | 4.95 | 89.99 | 7.50 | gram |
Salt | 0.23 | 4.22 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.51 | Kr 100.17 | Kr 8.35 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 818 totalt | 1 818 pr porsj | 152 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i 30-40 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn bjørnebærene. Bland så inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem.
Del sukkerbrødet i to lag og dynk dem med melk. Legg en sukkerbrødbunn nederst og legg på halvparten av fromasjen. Legg så på mandelbunnen, dynk den og legg på resten av fromasjen. Legg til slutt på den andre delen av sukkerbrødbunnen. Dekk kaken med pisket krem og marsipan. Her har vi farget marsipanen med kakao, mørkest rundt kanten og litt lysere med sjatteringer oppå. Legg på bjørnebærblomstene av marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17909)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift