Bjørnestek 2 inneholder
134 Kalorier,
0 g Karbo,
16 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Bjørnestek 2 har ingen allergener
Bjørnestek 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6853 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bjørnestek 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.19 | 315.05 | Kcal |
Protein | 16.12 | 37.85 | gram |
Karbohydrat | 0.07 | 0.16 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.05 | gram |
Fett | 7.71 | 18.10 | gram |
Mettet fett | 0.07 | 0.16 | gram |
Salt | 0.57 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.18 | Kr 47.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 878 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,2 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Halvtin steken dersom den er frossen.
Rens, tørk og bind opp kjøttet for å få fasong på steken. Hell olje i en stekegryte og brun kjøttet rundt det hele. Salt og pepre. Hell i litt buljong. Stikk inn et steketermometer. Legg på lokk og la steken surre under lokk i ca 2 timer eller til termometeret viser 80 C. Spe med buljong under stekingen. Må være gjennomstekt.
La steken hvile ca 15 minutter. Skjær den opp i tynne skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og en frisk rødkålsalat med rosiner. Se egen oppskrift: Salater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10808)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.