Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Brasert villsvinskinke oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Brasert villsvinskinke



Brasert villsvinskinke inneholder 120 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Brasert villsvinskinke har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brasert villsvinskinke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
Ca 1,5kgvillsvinskinke
250grrøkt flesk
1stkløk
1stkgulrot
1stang(stenger)bladselleri
1stort glasshvitvin
2,5dlkjøttbuljong
Persille




Næringsdeklarasjon for Brasert villsvinskinke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120.13479.12Kcal
Protein15.0560.02gram
Karbohydrat0.672.67gram
Kostfiber0.261.04gram
Fett5.9323.65gram
Mettet fett2.068.22gram
Alkohol0.48 %
Salt0.140.54gram
Pris på oppskriftenKr 24.22Kr 96.60Kroner
Hele oppskriften veier2 393 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skinken spekkes med fleskeskiver, før den brunes i smør i en tykkbunnet gryte med løk, gulrot, selleri og persille. Dryss over salt og pepper.

Når den er brun heller du over væsken, legger på lokk og lar den surre ved svak varme i 1,5-2 timer avhengig av vekt. Ta opp kjøttet og jevn sausen med litt maisenna i vann.

Server skinken i skiver med poteter og gulrøtter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 14960)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-31
Oppdatert dato:2003-07-31
Lesere: 2869 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.