Fotograf:
Melk.no
Kaffeis for de voksne. Oppskriften inneholder
176 Kalorier,
20 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brasiliansk kaffeis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4601 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brasiliansk kaffeis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.37 | 586.87 | Kcal |
Protein | 3.04 | 10.12 | gram |
Karbohydrat | 20.40 | 67.88 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 2.86 | gram |
Fett | 6.67 | 22.19 | gram |
Mettet fett | 3.87 | 12.88 | gram |
Alkohol | 2.98 % | | | |
Salt | 0.09 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.03 | Kr 26.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 331 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg iskaffen i fryseboksen til den er stiv. Kjør så den fryste kaffeisen i foodprosessor sammen med kaffepulver. Tilsett fløten mens maskinen går og iskaffen blir som sorbet. Frys kaffeblandingen igjen og rør et par ganger under innfrysingen.
La rosinene ligge i rom i ett døgn. Bland romrosin og sjokolade med den ferdige sjokoladeisen. Rør opp iskaffen og bland inn romisen forsiktig. Blandingen behøver bare så vidt bli "marmorert". Frys.
Lag kuler som oppbevares i fryseboksen, eller fyll i form eller bolle.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28489)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-06-02
Oppdatert dato:2011-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift