Fotograf:
Brodogkorn.no
Byggcookies passer godt på tur eller til barneselskapet. De inneholder både sjokolade og nøtter, og er et godt og spennende alternativ til annen kjeks. Oppskriften inneholder
473 Kalorier,
41 g Karbo,
7 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Byggcookies er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4410 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Byggcookies!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 473.38 | 285.65 | Kcal |
Protein | 6.97 | 4.21 | gram |
Karbohydrat | 40.53 | 24.46 | gram |
Kostfiber | 4.44 | 2.68 | gram |
Fett | 30.50 | 18.40 | gram |
Mettet fett | 11.08 | 6.69 | gram |
Salt | 0.35 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.04 | Kr 3.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 810 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør smør og sukker lyst og luftig. Ha i ett og ett egg og visp dem lett inn. Bland natron og vaniljesukker med mel og rør det inn. Tilsett hakkede nøtter og hakket sjokolade.
Sett røren med teskjeer på en stekeplate dekket med bakepapir. Eller legg røren på et bakepapir. Rull sammen slik at det blir en pølse. Legg pølsen kaldt i ca. 1 time. Skjær så skiver av pølsen og legg disse på platen.
Stek kjeksene i stekeovnen ved 180 °C i 10 minutter. Avkjøles på rist
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 25919)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-13
Oppdatert dato:2009-06-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift