Fotograf:
Brodogkorn.no
Server noe nytt og spennende i barneselskapet. Barna vil elske disse ballongene dekket med deilig markjordbærgele! Oppskriften inneholder
159 Kalorier,
26 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cake pops Røde ballonger er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2800 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cake pops Røde ballonger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.93 | 2 695.07 | Kcal |
Protein | 3.10 | 52.57 | gram |
Karbohydrat | 25.80 | 437.51 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 4.92 | gram |
Fett | 4.75 | 80.55 | gram |
Mettet fett | 2.37 | 40.19 | gram |
Salt | 0.33 | 5.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.47 | Kr 58.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 696 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag kremen først:
1. Pisk eggedosis av eggeplomme og melis
2. Pisk krem av cremé fraiche
3. Pisk osten myk
4. Bland forsiktig sammen 1, 2 og 3
1. Smuldre sukkerbrødet i en bolle. Ha i en spiseskje av kremen om gangen til du får passe konsistens til å lage kuler. Rull munnfull store kuler og form de litt smalere i den ene enden, som ballonger. Sett dem kaldt.
2. Lag gelé som anvist på pakken. Hell litt over i et kjøkkenglass, dypt nok til å kunne dyppe ballongene. Rør inn 1 kryddermål (1/5 ts) med rød pulverfarge i geléen. (Vanlig gelé er ikke fargesterk nok til å være dekkende). Sett glasset i et kaldt vannbad og fortsett og røre. Når geléen begynner å bli litt tykktflytende er den klar. Ta glasset opp av vannbadet.
3. Dypp tuppen av en pinne i geléen, stikk den deretter inn i en av ballongene i den smaleste enden. Dypp hele ballongen ned i geléen. Hold den litt over glasset til det stivner litt. Tykkelsen på geléen din og hvor kald ballongen er avgjør hvor tykt lag gelé som fester seg. Dypp gjerne ballongen flere ganger i geléen for å få ønsket tykkelse.
4. Sett ballongene på pinne i noe stødig f.eks. en skalk av tørt brød, isopor eller oasis. La de stå kaldt for å stivne skikkelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 30143)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-09
Oppdatert dato:2013-01-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift