Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Carpaccio av okse oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Carpaccio av okse



Carpaccio av okse inneholder 474 Kalorier, 0 g Karbo, 12 g Protein og 47 g Fett pr 100 gr
Carpaccio av okse har ingen allergener
Carpaccio av okse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 200groksekjøtt i løvtynne skiver
(mørt, fra filetene)
1feddhvitløk
2dlolivenolje (extra virgin)
noen dråper sitronsaft pr. tallerken
fersk parmesanost
grovhakket pepper




Næringsdeklarasjon for Carpaccio av okse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier474.25453.50Kcal
Protein11.8211.30gram
Karbohydrat0.110.11gram
Kostfiber0.010.01gram
Fett47.3945.32gram
Mettet fett6.966.66gram
Salt0.060.06gram
Pris på oppskriftenKr 12.92Kr 12.35Kroner
Hele oppskriften veier383 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i løvtynne skiver Lettere hvis kjøttet er halvfrosset.
Varm opp olivenoljen med hakket hvitløk. La det bli kaldt. Fordel oljen m/ hvitløk på tallerkenene. Legg skiver av kjøtt oppå. Drypp med sitrondråper. Legg noen skiver med parmesan på kjøttet. Krydre med pepper etter smak.

Retten kan med fordel lages noen timer før servering. Vent med osten til retten skal serveres.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2562)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Lesere: 2902 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Varmrøkt biff med nudler.Varmrøkt biff med nudler.
Denne retten har 145,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.