Champagne Cocktail



Champagne Cocktail oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Kjent fra filmen Casablanca med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman

Oppskriften inneholder 91 Kalorier, 3 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Champagne Cocktail er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 9753 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1clcognac
1stksukkerbit
2dashAngostura bitter
Ca 15cltørr champagne




Næringsdeklarasjon for Champagne Cocktail!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.13150.18Kcal
Protein0.270.44gram
Karbohydrat3.355.52gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett0.000.00gram
Mettet fett0.000.00gram
Alkohol10.95 %
Salt0.010.01gram
Pris på oppskriftenKr 33.61Kr 55.39Kroner
Hele oppskriften veier165 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo14,7 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fukt sukkerbiten med Angostura Bitter og legg den I bunnen av champagneglasset. Sett til cognac, hell varsomt i champagne(det skummer) og server. Dette er en sterk drink.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5538)
Tilberedningstid: 1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Champagne drinker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2018-12-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Champagne Cocktail.Champagne Cocktail.
Denne retten har 91,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.