Dessertiskake-eksklusiv





Dessertiskake-eksklusiv inneholder 404 Kalorier, 36 g Karbo, 6 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Dessertiskake-eksklusiv har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dessertiskake-eksklusiv er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn:

200grhavrekjeks, i smuler
60grmeierismør, smeltet
2sslys sirup

Isfyll:

5plate(r)gelatin
8stkeggeplommer
2,5dlmelis
1,5dlcognac eller god likør, gjerne appelsinlikør
2dlkremfløte
200grkokesjokolade
Kokende vann

Pynt:

Melisse-eller basilikumblader


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Dessertiskake-eksklusiv med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier404.104 596.64383.05Kcal
Protein5.6964.725.39gram
Karbohydrat36.05410.0734.17gram
Kostfiber1.5617.751.48gram
Fett22.72258.4421.54gram
Alkohol4.22 %48.004.00gram
Mettet fett12.12137.8711.49gram
Salt0.212.400.20gram
Pris på oppskriftenKr 12.08Kr 137.41Kr 11.45.-
Hele oppskriften veier1 138 totalt1 138 pr porsj95 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Rund kakeform, 22-24 cm i diameter
I stekeovnen: 175 grader C, ca. 10 minutter

Bland kjeks-smuler, smør og sirup til en jevn masse. Trykk kjeksblandingen ut i en smurt form og stek bunnen.
La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Visp eggeplommer og melis til luftig eggedosis. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 1/4 dl kokende vann. Bland smeltet sjokolade med gelatinen og ha i cognac eller likør. Visp kremfløten og bland krem med gelatinblandingen og fold forsiktig inn eggedosisen. Iskremen kan gjerne være litt "Marmorert". Hell kremen over kakebunnen og la den stivne i fryseboksen. Ta iskaken ut av fryseren ca. 1/2 time før den skal serveres. Pynt med pene grønne blader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 2118968407)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Lesere: 2096 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.