Dessertiskake-eksklusiv inneholder
403 Kalorier,
36 g Karbo,
6 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Dessertiskake-eksklusiv har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dessertiskake-eksklusiv er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3005 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dessertiskake-eksklusiv med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 402.65 | 4 580.14 | 381.68 | Kcal |
Protein | 5.70 | 64.84 | 5.40 | gram |
Karbohydrat | 36.05 | 410.07 | 34.17 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 17.97 | 1.50 | gram |
Fett | 22.55 | 256.51 | 21.38 | gram |
Alkohol | 4.22 % | 48.00 | 4.00 | gram |
Mettet fett | 11.78 | 134.00 | 11.17 | gram |
Salt | 0.20 | 2.23 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.08 | Kr 137.41 | Kr 11.45 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 138 totalt | 1 138 pr porsj | 95 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rund kakeform, 22-24 cm i diameter
I stekeovnen: 175 grader C, ca. 10 minutter
Bland kjeks-smuler, smør og sirup til en jevn masse. Trykk kjeksblandingen ut i en smurt form og stek bunnen.
La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Visp eggeplommer og melis til luftig eggedosis. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 1/4 dl kokende vann. Bland smeltet sjokolade med gelatinen og ha i cognac eller likør. Visp kremfløten og bland krem med gelatinblandingen og fold forsiktig inn eggedosisen. Iskremen kan gjerne være litt "Marmorert". Hell kremen over kakebunnen og la den stivne i fryseboksen. Ta iskaken ut av fryseren ca. 1/2 time før den skal serveres. Pynt med pene grønne blader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968407)
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.