Skrell potetene og skjær dem i småbiter. Kok dem i usaltet vann til de er møre. Mos dem og rør inn eggeplommer og margarin. Smak til med salt og pepper og pisk mosen porøs med mikser. Ha mosen i sprøytepose, sprøyt topper på bakepapirkledt stekeplate. Pensle toppene og stek dem gylne midt i stekeovnen, ca. 12 minutter på 225 grader, eller til de er gylne.
Smaker nydelig til selskapsmat og til stek med fløtesaus. Kokte grønnsaker er nyttig og godt tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17029)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-02-11
Oppdatert dato:2019-01-02