Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dyrerygg oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dyrerygg



Dyrerygg inneholder 131 Kalorier, 6 g Karbo, 14 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Dyrerygg har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dyrerygg er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgdyrerygg
50grspekk
1dashsalt

Saus:

3,5dlstekesjy
1,5dlfløte
1dlripsgelé
1dlripsgelé




Næringsdeklarasjon for Dyrerygg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier131.47499.81Kcal
Protein14.4855.05gram
Karbohydrat6.1723.46gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett5.4320.64gram
Mettet fett2.248.52gram
Salt0.331.26gram
Pris på oppskriftenKr 15.75Kr 59.88Kroner
Hele oppskriften veier2 281 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Trekk hinnen av kjøttet. Skjær spekket i tynne strimler.

Spekk begge filetene tvers over med jevne mellomrom. La spekket stikke litt ut av kjøttet. Legg kjøttet på rist med langpanne under.

Stek kjøttet, uten å spe eller øse, ca 1 1/2 time ved 175 C.

Kok stekepannen ut med vann eller kraft.

Spe sjyen med rømme eller fløte. Sjyen kan jevnes med maisennamel.

Smak til med ripsgelé, eventuelt også salt og pepper.

Sett sadelen hel inn på bordet. Garner den med halve, kokte epler fylt med gelé, kokte grønnsaker eller salat, poteter og saus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10794)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 1571 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.