Fotograf:
Matprat.no
Egg og spinat i ostesaus inneholder
118 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Egg og spinat i ostesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Egg og spinat i ostesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3875 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Egg og spinat i ostesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.76 | 357.63 | Kcal |
Protein | 7.27 | 22.08 | gram |
Karbohydrat | 1.94 | 5.89 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 2.61 | gram |
Fett | 8.80 | 26.72 | gram |
Mettet fett | 4.82 | 14.64 | gram |
Salt | 0.34 | 1.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.49 | Kr 25.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 215 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skyll spinaten godt. La den surre i smør til den så vidt faller sammen. Tilsett fløte og muskatnøtt og ha spinaten i små ildfaste former.
Smelt smør til ostesaus. Ha i hvetemel og spe med melken. La sausen småkoke et par minutter. Tilsett ost og smak til med muskat, salt og pepper.
Posjer eggene, tørk dem og legg dem oppå spinaten. Hell over ostesausen. Sett formene i stekeovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til retten har fått gyllen overflate.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27447)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-22
Oppdatert dato:2010-09-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift