25 liter råsaft gir ca 20 liter ferdig eplecider. Oppskriften inneholder
101 Kalorier,
25 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Eplecider fra råsaft er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 10 lesere
Lesere:
22854 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplecider fra råsaft med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 101.40 | 30 420.00 | 1 521.00 | Kcal |
Protein | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Karbohydrat | 25.17 | 7 551.00 | 377.55 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 0.08 | 24.00 | 1.20 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.01 | 1.88 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.85 | Kr 855.00 | Kr 42.75 | .- |
Hele oppskriften veier | 30 000 totalt | 30 000 pr porsj | 1 500 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 99,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
liter
Hell råsaften på vinballong / gjæringskar
Hell på 4-5 kg sukker.
Sett gjærlås i korken.
Sett lunt (stabil temperatur), gjæringa startar av seg sjølv. (potetkjeller / loft er ideelt men unngå frost)
Etter ca 8-10 mnd er cideren ferdig.
Stikk om cideren på ny ballong / gjæringskar.
Sett ballongen / karet på kjøl i 5-6 dagar, slik at han klarnar.
Smak til med sukker (0,5-1 kg), cideren skal ikke være sur, men heller ikkje så søt at han vert champagne på flaskene.
Tapp på flasker, og la stå kaldt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
John kenneth
(Intern: 2118970181)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Vinlegging
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-09-29
Oppdatert dato:2014-09-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.