Eplekringle inneholder
285 Kalorier,
41 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Eplekringle har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplekringle er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
3837 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplekringle!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 285.06 | 3 051.40 | Kcal |
Protein | 7.79 | 83.39 | gram |
Karbohydrat | 41.33 | 442.41 | gram |
Kostfiber | 2.71 | 29.01 | gram |
Fett | 9.24 | 98.91 | gram |
Mettet fett | 5.28 | 56.52 | gram |
Salt | 0.15 | 1.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.09 | Kr 22.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 070 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mel og sukker blandes. Gjæren røres ut i lunken melk og helles over i melblandingen. Pisk eggene lett sammen og ha det i. Elt deigen godt sammen. Kjevle ut til en lang leiv. Fordel smøret utover. Legg tett i tett med tynne epleskiver over hele leiven.
Dryss over sukker og kanel. Rull sammen leiven som til en rullekake. Legg den over på en smurt stekeplate. Form den som en kringle eller krans. La den etterheve ca. 30 min. Inn i ovn - 200oC - steketid 20-30 minutter. Avkjøles noe. Ta på melisglasur.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968478)
Kategori:
Kringle
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.