Eplekringle



Eplekringle inneholder 285 Kalorier, 41 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Eplekringle har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Eplekringle er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 3519 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Kringledeig:

0,5kghvetemel
5sssukker
3dlmelk
50grgjær
1stkegg

Fyll:

100grsmør
epler
sukker og kanel

Pynt:

melis og vann




Næringsdeklarasjon for Eplekringle!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier285.063 051.40Kcal
Protein7.7983.39gram
Karbohydrat41.33442.41gram
Kostfiber2.7129.01gram
Fett9.2498.91gram
Mettet fett5.2856.52gram
Salt0.151.64gram
Pris på oppskriftenKr 2.09Kr 22.37Kroner
Hele oppskriften veier1 070 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo57,99 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Mel og sukker blandes. Gjæren røres ut i lunken melk og helles over i melblandingen. Pisk eggene lett sammen og ha det i. Elt deigen godt sammen. Kjevle ut til en lang leiv. Fordel smøret utover. Legg tett i tett med tynne epleskiver over hele leiven.

Dryss over sukker og kanel. Rull sammen leiven som til en rullekake. Legg den over på en smurt stekeplate. Form den som en kringle eller krans. La den etterheve ca. 30 min. Inn i ovn - 200oC - steketid 20-30 minutter. Avkjøles noe. Ta på melisglasur.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 2118968478)
Kategori: Kringle
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.