Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fasan i fløtesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fasan i fløtesaus



Fasan i fløtesaus inneholder 140 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Fasan i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fasan i fløtesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkungfasaner (gjerne hanner)

Kalvekraft (på kalveben) 1 stk.

2stkpurrer
2stkgulrøtter
10stksjalottløk
4skive(r)fersk spekk
1glasscognac
1helflaske(r)grapetonic
2ssripsgelé
2ssripsgelé
25grsmør (til steking)
Ca 2,5dlkremfløte
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Fasan i fløtesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139.911 058.07Kcal
Protein10.7681.37gram
Karbohydrat3.9529.87gram
Kostfiber0.685.14gram
Fett8.5364.51gram
Mettet fett2.9822.54gram
Alkohol0.42 %
Salt0.070.52gram
Pris på oppskriftenKr 12.70Kr 96.04Kroner
Hele oppskriften veier3 025 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Først kalvekraften. Kalvebenet legges i en gryte og dekkes med vann. Når vannet koker, tilsettes 2 utskårne purrer plus gulrøtter i passende stykker. Det krydres med salt og pepper. Det hele koker opp og skummes. Skru ned og la gryten surre i minst 3 timer. La kraften kjøle helt av, og fjern evt. fett fra overflaten. Suppen siles fra ben og grønnsaker.
Fasanene barderes (pakkes inn) med spekk-skivene og brunes i smør i en stor gryte. Tilsett et glass cognac og la det koke helt vekk. Kraft og fløte helles ved til fasanene er nesten dekket. Skrell sjalottløkene og ha dem i gryten. Skru ned varmen og la retten surre.

Nå tilsettes der grapetonic, og gryten småkoker i ca. 45 min. Prøv evt. Med en strikkepinne, om fuglene er møre. Smak sausen til med ripsgelé, salt og pepper. Fjern spekket, og server retten med skrelte aspargespoteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27982)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-20
Oppdatert dato:2010-12-20
Lesere: 4673 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.