Ferskener i hvitvin (Pesche in vino bianco) inneholder
63 Kalorier,
2 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Ferskener i hvitvin (Pesche in vino bianco) har ingen allergener
Ferskener i hvitvin (Pesche in vino bianco) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5222 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ferskener i hvitvin (Pesche in vino bianco)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.44 | 154.64 | Kcal |
Protein | 0.28 | 0.68 | gram |
Karbohydrat | 2.40 | 5.85 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 1.12 | gram |
Fett | 0.07 | 0.17 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 7.31 % | | | |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.37 | Kr 27.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 950 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Den dunede huden på ferskenene flås av. Hvis den må skrelles av, er frukten ikke moden nok.
Del fruktene på langs og fjern steinene. Skjær så kjøttet i båter eller terninger. Gjør dette over en bolle slik at saften ikke går til spille. Ha ferskenbitene opp i en stor, klar glassbolle, hell ferskensaften over og tilsett hvitvinen.
Server fersken-punsjen i store glass og øs med punsj-sleiv. Glem ikke en stor teskje til hvert glass.
I Italia øser man ganske enkelt ferskenbiter og ferskensaft fra bollen over i det glass man har drukket hvitvin av ved de foregående retter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6186)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift