Fiskebollegrateng inneholder
74 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fiskebollegrateng har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskebollegrateng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4890 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskebollegrateng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.23 | 246.66 | Kcal |
Protein | 6.32 | 21.00 | gram |
Karbohydrat | 6.15 | 20.44 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.23 | gram |
Fett | 2.69 | 8.94 | gram |
Mettet fett | 0.98 | 3.26 | gram |
Salt | 0.76 | 2.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.91 | Kr 12.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 329 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sil kraften av fiskebollene. Lag sausen som angitt på posen, men bruk fiskebollekraften og melk, tilsammen 4 dl. Mos fiskebollene og bland dem i sausen sammen med gressløken og eggeplommene. Visp eggehvitene stive og vend dem forsiktig i. Fyll røren i et godt smurt ildfast fat. Dryss litt strøkavring på toppen. Stek gratengen ved 200 C i 40 - 50 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19660)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-21
Oppdatert dato:2005-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift