Fiskeboller av gjedde



Fiskeboller av gjedde inneholder 79 Kalorier, 2 g Karbo, 17 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Fiskeboller av gjedde har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskeboller av gjedde er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4838 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kggjedde,
2sspotetmel,
2tssalt
1tsmuskatblomme,
1stk storløk.




Næringsdeklarasjon for Fiskeboller av gjedde!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79.28245.67Kcal
Protein16.5751.35gram
Karbohydrat2.437.53gram
Kostfiber0.381.18gram
Fett0.280.87gram
Mettet fett0.070.22gram
Salt1.203.71gram
Pris på oppskriftenKr 12.80Kr 39.66Kroner
Hele oppskriften veier1 240 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,26 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Mal gjeddefileten, bland i salt, krydder, finhakket løk og potetmel, og be arbeid farsen godt. Form farsen til boller og la dem trekke i 30 minutter i kraften, som er kokt på skinn og bein fra gjedda.

Legg gjeddebollene fint opp på fat og server dem med smør og surbrød til.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18291)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-21
Oppdatert dato:2004-07-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.