Fiskeboller med løk og karri inneholder
61 Kalorier,
6 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fiskeboller med løk og karri har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskeboller med løk og karri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskeboller med løk og karri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.37 | 186.79 | Kcal |
Protein | 5.46 | 16.62 | gram |
Karbohydrat | 6.04 | 18.38 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 1.34 | gram |
Fett | 1.61 | 4.90 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 2.71 | gram |
Salt | 0.76 | 2.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.46 | Kr 13.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 218 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens løken og skjær den i tynne strimler.
La løken frese gulbrun i smør eller margarin i en stekepanne.
Skyv løken til side og legg de godt avsilte fiskebollene i. Dryss på karri og hell melken over.
La retten stå og småsurre på middels varme i 5-6 minutter, til melken er dampet en del inn, og alt er blitt godt gjennomvarmt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Sidsel
(Intern: 25766)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-08
Oppdatert dato:2009-05-08
Lesere:
2187 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift