Fotograf:
Matoppskrift.no
Her lagde vi hjemmelagde fiskeboller men det kan jo selvfølgelig brukes hermetiske eller andre. Tunfisk er allerede kokt så de skal bare brunes. Smaker faktisk ganske godt.
Og vi serverte med poteter. Oppskriften inneholder
86 Kalorier,
12 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chiliboller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6376 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chiliboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.55 | 459.02 | Kcal |
Protein | 1.45 | 7.78 | gram |
Karbohydrat | 12.12 | 65.03 | gram |
Kostfiber | 1.64 | 8.80 | gram |
Fett | 3.11 | 16.69 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 1.66 | gram |
Salt | 0.09 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.89 | Kr 15.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 146 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fiskeboller:
Bruk den ene løken og finhakk den. Bland med det andre og rør sammen godt. Form boller og stek dem i olje i stekepannen til de er brune.
Strimle den andre løken og surr den i litt olje. Ha i chilisaus. Skjær fiskebollene i skiver og varm dem i sausen. Ønsker du en litt fyldigere saus, kan du tilsette et par finhakkede tomater. Vil du gjøre smaken litt mildere, sper du med en fløteskvett, litt lettrømme eller créme frâiche.
Tilbehør:
Ris, pasta eller kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 17730)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-08-04
Oppdatert dato:2015-08-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift