Fiskegulasj inneholder
110 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fiskegulasj har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskegulasj er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3132 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskegulasj!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.30 | 378.05 | Kcal |
Protein | 13.58 | 46.55 | gram |
Karbohydrat | 2.15 | 7.37 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.38 | gram |
Fett | 5.24 | 17.96 | gram |
Mettet fett | 2.89 | 9.91 | gram |
Salt | 0.20 | 0.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.11 | Kr 31.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 371 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni inn filetene med eddik og la de ligge 1 time.
Kokes så i vann til de er ferdige.
Saus:
Lag saus på vanlig måte av smør, mel, melk og fiskekraft.
La det småkoke noen minutter til det tykner.
Bland i rekene til slutt.
Legg de ferdige filetene på ett fat og hell over sausen.
Legg ved kokt blomkål.
Strø over litt finhakket persille.
Dette er en gammel norsk oppskrift. Husmannskost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967155)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Innlagt dato:2002-04-17
Oppdatert dato:2002-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift