Fiskekaker av sik inneholder
95 Kalorier,
3 g Karbo,
17 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fiskekaker av sik har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskekaker av sik er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11480 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskekaker av sik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.11 | 201.46 | Kcal |
Protein | 16.81 | 35.61 | gram |
Karbohydrat | 2.64 | 5.59 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.13 | gram |
Fett | 1.91 | 4.05 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 1.08 | gram |
Salt | 3.38 | 7.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.52 | Kr 24.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 424 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal siken to ganger i en kjøttkvern og bland inn de øvrige ingrediensene. Bearbeid fiskedeigen godt før du former den med skje til kaker, som stekes i godt brunet fett på panne.
Sikkakene er veldig gode og kan spises med kokte poteter eller brød til.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18290)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-25
Oppdatert dato:2004-07-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.