Fotograf:
Mat.no
Fjellheimens iskrem inneholder
375 Kalorier,
20 g Karbo,
4 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Fjellheimens iskrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fjellheimens iskrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3924 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fjellheimens iskrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 374.73 | 736.72 | Kcal |
Protein | 4.44 | 8.73 | gram |
Karbohydrat | 19.88 | 39.08 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 2.10 | gram |
Fett | 30.59 | 60.14 | gram |
Mettet fett | 15.62 | 30.71 | gram |
Salt | 0.09 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.46 | Kr 12.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 983 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp kremfløten med halvparten av sukkeret. Visp eggedosis av eggeplommer og resten av sukkeret. Bland vispet krem og eggedosis og rør inn en eller to av smakstilsetningene. Hell blandingen i en boks eller form med lokk.Legg matpapir under lokket--det er viktig at dette er helt tett.
Grav et hull i snøen, stort nok til å få en hel bøtte nedi. Lag en salt/ snøblanding i forholdet to deler snø og en del grovt salt.
Sett isboksen i bøtten og fordel saltblandingen rundt formen. Se bildet!
Lag isblandingen om morgenen. Da blir isen ferdig og kan spises om kvelden. Isen tas rett fra snøen, hvelves på fat og pyntes med sjokolade, nøtter eller det du ellers har for hånden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 20)
Kategori:
Snacks
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-30
Oppdatert dato:2002-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift