Flatbrød fra Dalsbygda inneholder
334 Kalorier,
40 g Karbo,
8 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Flatbrød fra Dalsbygda har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flatbrød fra Dalsbygda er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra Dalsbygda!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 334.06 | 3 908.50 | Kcal |
Protein | 7.54 | 88.22 | gram |
Karbohydrat | 39.68 | 464.26 | gram |
Kostfiber | 5.90 | 69.03 | gram |
Fett | 14.82 | 173.39 | gram |
Mettet fett | 8.57 | 100.27 | gram |
Salt | 0.05 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.64 | Kr 65.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 170 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rugmel og ertemel ble blandet. Hjortesalt ble rørt ut i noe av saupet. Deigen ble kjevlet i små leiver, ikke for tynne, og stekt på takke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5690 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13590)
Kategori:
Flatbrød
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-17
Oppdatert dato:2003-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift