Flatbrød fra Dalsbygda inneholder
331 Kalorier,
40 g Karbo,
7 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Flatbrød fra Dalsbygda har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flatbrød fra Dalsbygda er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6549 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra Dalsbygda!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 331.40 | 3 877.38 | Kcal |
Protein | 6.95 | 81.32 | gram |
Karbohydrat | 39.68 | 464.26 | gram |
Kostfiber | 6.92 | 80.96 | gram |
Fett | 14.56 | 170.35 | gram |
Mettet fett | 8.81 | 103.08 | gram |
Salt | 0.05 | 0.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.64 | Kr 65.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 170 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rugmel og ertemel ble blandet. Hjortesalt ble rørt ut i noe av saupet. Deigen ble kjevlet i små leiver, ikke for tynne, og stekt på takke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13590)
Kategori:
Flatbrød
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-17
Oppdatert dato:2003-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift