Flatbrød glutenfritt inneholder
157 Kalorier,
23 g Karbo,
1 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Flatbrød glutenfritt har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flatbrød glutenfritt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
14010 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Flatbrød glutenfritt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 156.79 | 734.56 | 29.38 | Kcal |
Protein | 1.25 | 5.86 | 0.23 | gram |
Karbohydrat | 23.34 | 109.35 | 4.37 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 2.16 | 0.09 | gram |
Fett | 6.39 | 29.94 | 1.20 | gram |
Mettet fett | 0.76 | 3.56 | 0.14 | gram |
Salt | 0.84 | 3.95 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.77 | Kr 8.29 | Kr 0.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 469 totalt | 469 pr porsj | 19 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 25
flatbrød
Rør sammen alle ingrediensene til en tykk, glatt røre og la den svelle i ca 1 time.
Stek flatbrødene i et godt smurt krumkakejern. Press det godt sammen når røren er lagt i, sett gjerne et lodd på jernet.
Avkjøl flatbrødene på rist.
Kilde: Forbrukerrådet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 905)
Kategori:
Flatbrød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.