Flatbrød glutenfritt



Flatbrød glutenfritt inneholder 157 Kalorier, 23 g Karbo, 1 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Flatbrød glutenfritt har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Flatbrød glutenfritt er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 14010 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
135grsemper glutenfri miks med fiber
0,5tssalt
3dlvann
3ssolje




Kalorier og næringsinnhold i Flatbrød glutenfritt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier156.79734.5629.38Kcal
Protein1.255.860.23gram
Karbohydrat23.34109.354.37gram
Kostfiber0.462.160.09gram
Fett6.3929.941.20gram
Mettet fett0.763.560.14gram
Salt0.843.950.16gram
Pris på oppskriftenKr 1.77Kr 8.29Kr 0.33.-
Hele oppskriften veier469 totalt469 pr porsj19 pr stk gram
Energiprosent fra karbo59,54 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 flatbrød

Rør sammen alle ingrediensene til en tykk, glatt røre og la den svelle i ca 1 time.
Stek flatbrødene i et godt smurt krumkakejern. Press det godt sammen når røren er lagt i, sett gjerne et lodd på jernet.
Avkjøl flatbrødene på rist.

Kilde: Forbrukerrådet

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 905)
Kategori: Flatbrød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.