Fransk druekake



Fransk druekake inneholder 207 Kalorier, 33 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Fransk druekake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fransk druekake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 6710 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
350grblå druer
1dlsukker
1,5dlhvitvin

Deig:

60grsmør eller margarin
1,5dlsukker
2stk storegg
3dlhvetemel
1dlmelk




Kalorier og næringsinnhold i Fransk druekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier207.032 403.00200.25Kcal
Protein3.6842.713.56gram
Karbohydrat32.55377.8131.48gram
Kostfiber1.0111.720.98gram
Fett5.7266.395.53gram
Alkohol1.23 %14.281.19gram
Mettet fett3.1236.213.02gram
Salt0.111.240.10gram
Pris på oppskriftenKr 4.47Kr 51.88Kr 4.32.-
Hele oppskriften veier1 161 totalt1 161 pr porsj97 pr stk gram
Energiprosent fra karbo62,88 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Ta kjernene ut av druene med en kokt hårnål.

Kok lake av sukker og vin. La druene surre et par minutter i laken. Ta dem opp og la dem renne av.

Rør smør og sukker hvitt. Rør inn sammenpiskede egg. Tilsett hvetemel og melk vekselvis. Røren skal være ganske fast.

Bland druene i deigen. Fyll røren godt i smurt form.

Stek kaken nederst i vonen ved 175 C i ca 45 minutter til den er gyllen og gjennomstekt. Det kan være nødvendig å dekke kaken med papir mot slutten av steketiden.

Server kaken kald, drysset med sukker eller melis.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8819)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Frankrike
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.