Fransk druekake inneholder
207 Kalorier,
33 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fransk druekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk druekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
6710 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fransk druekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 207.03 | 2 403.00 | 200.25 | Kcal |
Protein | 3.68 | 42.71 | 3.56 | gram |
Karbohydrat | 32.55 | 377.81 | 31.48 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 11.72 | 0.98 | gram |
Fett | 5.72 | 66.39 | 5.53 | gram |
Alkohol | 1.23 % | 14.28 | 1.19 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 36.21 | 3.02 | gram |
Salt | 0.11 | 1.24 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.47 | Kr 51.88 | Kr 4.32 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 161 totalt | 1 161 pr porsj | 97 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Ta kjernene ut av druene med en kokt hårnål.
Kok lake av sukker og vin. La druene surre et par minutter i laken. Ta dem opp og la dem renne av.
Rør smør og sukker hvitt. Rør inn sammenpiskede egg. Tilsett hvetemel og melk vekselvis. Røren skal være ganske fast.
Bland druene i deigen. Fyll røren godt i smurt form.
Stek kaken nederst i vonen ved 175 C i ca 45 minutter til den er gyllen og gjennomstekt. Det kan være nødvendig å dekke kaken med papir mot slutten av steketiden.
Server kaken kald, drysset med sukker eller melis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8819)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.