Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Frossen yoghurt med kirsebær oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Frossen yoghurt med kirsebær



Frossen yoghurt med kirsebær oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Kirsebær er også en bærsort som ikke brukes så mye. Morellene har gjort inntog i butikkene, og dermed blir kirsebærene litt glemt. En smak av denne fantastiske kirsebærisen vil få kirsebærene fram i rampelyset igjen. Nyt!

Oppskriften inneholder 95 Kalorier, 17 g Karbo, 3 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frossen yoghurt med kirsebær er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
0,5dlmatyoghurt
1dlhelmelk
1stkvaniljestang
2stkeggehvite
7ssmelis
220grfrosne kirsebær




Næringsdeklarasjon for Frossen yoghurt med kirsebær!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94.5078.89Kcal
Protein3.192.66gram
Karbohydrat16.8214.04gram
Kostfiber0.480.40gram
Fett1.501.25gram
Mettet fett0.940.78gram
Salt0.100.08gram
Pris på oppskriftenKr 6.43Kr 5.37Kroner
Hele oppskriften veier501 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap ut kornene fra vaniljestangen, og ha dem i melken. Varm opp melken forsiktig. Den skal ikke koke. Avkjøl melken.
Pisk eggehvitene stive, tilsett melis, og pisk til en blank og stiv marengs. Bland inn den avkjølte melken og yoghurten i eggehvitene. Hakk kirsebærene grovt og vend dem i blandingen.
Sett blandingen i fryseren i ca to timer. Ta den ut, og pisk igjennom blandingen med en håndmikser. Sett blandingen tilbake i fryseren, og la den stå i over tolv timer.
Ta isen ut av fryseren femten minutter før isen skal serveres. Pisk igjennom den, og sett den tilbake i fryseren til den skal serveres.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30396)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-05
Oppdatert dato:2013-05-05
Lesere: 2027 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frossen yoghurt med kirsebær.Frossen yoghurt med kirsebær.
Denne retten har 94,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.